Bármikor kellhet egy jó szerződés!

Szerzi.hu - Szerződés, neked.
Bármikor kellhet egy jó szerződés!

Bármikor kellhet egy jó szerződés!

Miért? Mert vett egy használt autót, vagy egy játékkonzolt. Mert kölcsönt adott egy ismerősének. Mert albérletbe költözik, vagy lakást ad ki. Esetleg meghatalmazna valakit, vagy szeretne biztosra menni a végrendeletével, hogy ne hagyjon káoszt maga után. Ez csak pár példa olyan esetekre amikor szerződést kell, vagy kellett volna kötnie. Hiszen az autóval vagy konzollal lehetnek később gondok, a barát pedig leléphet a pénzzel, hogy a többi esetre már ki se térjünk.

Honnan szerezzük be a szerződést?

Kereshet szerződés sablont az interneten. Bizonyára vonzónak tűnik egy már ’beváltnak’ titulált dokumentum használata, mert hisz az már ’félig készen’ van, de a tapasztalat azt mutatja, hogy könnyebb újat jól csinálni, mint részben jót kijavítani. Ha valóban alapos, jogszabálynak megfelelő szerződést szeretnénk, egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy már több szerződés sablont átolvastunk és épp próbáljuk Word-ben összeollózni a szükségesnek vélt elemeket.

Beszerezhet formanyomtatványt mintaboltból, ez talán kevesebb rejtett buktatót tartalmaz, de még itt sem lehetünk teljesen biztosak abban, mely sorok vonatkoznak ránk, mit kell üresen hagyni, hova tudunk új pontokat beszúrni, és hogyan lesz ez hiteles és érvényes.

Szerződésgenerálás

Ha ezek a példák kellően elrettentők voltak, van még egy megoldás, az úgynevezett szerződésgenerálás. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor az Ügyvéd írja a szerződést, és közben kérdez. Csak ahhoz időpontot kell foglalni, kimozdulni otthonról, és hosszasan várakozni is. A Szerzi szerződésgenerátora pontosan ezt a funkciót látja el. A felhasználó által megadott információkból gyártja le a koherens szerződést.

Mibe fog ez kerülni?

A platformon minden szolgáltatás ára előre kijelzett, nincsenek bujtatott felárak, rejtett költségek, így bár minden dokumentumtípus ára különböző, a felhasználó pontosan annyit fog fizetni érte, amit az első kattintásnál lát feltüntetve. Lehetőség van Szerzi Pontok vásárlására is. Ezek használatával kedvezményesen vehető igénybe valamennyi Szerzi szolgáltatás.

Hogyan tovább?

Ha ezek után is gondjai akadnak, vagy csak szeretne abszolút biztosra menni, kérhet a platformon keresztül 20 perces komplex online jogi tanácsadást, a Szerzinél regisztrált, Ügyvédi Kamaránál ellenőrzött Ügyvédektől, videohívás vagy chat formájában. Ezek után már csak pár aláírás.

Kapcsolódó cikkek

Ezt ma már nem lehet megúszni: így digitalizáld a vállalkozásodat!

Ezt ma már nem lehet megúszni: így digitalizáld a vállalkozásodat!

Aki nem tart lépést a változással, az elkerülhetetlenül lemarad.

Ezért jó üzleti befektetés a ledfal

Miért jó üzleti befektetés a ledfal?

A sikerhez vezető út egyik alapkövéről lenne szó?

5 dolog, amit érdemes szakemberre bíznod a vállalkozásod indításánál

5 dolog, amit érdemes szakemberre bíznod a vállalkozásod indításánál

A marketing feladatokat érdemes szakemberre bízni, ha a kívánt célcsoportot el szeretnénk érni! Az online marketing szakértő ára egy gyorsan megtérülő beruházás!