Nagy megújulást jelentett be a Schleich játékmárka

Minden egy schleich® figurával kezdődik – egy határok nélküli történettel, amelyet korábban soha nem meséltek el, és amely soha nem ér véget.
Nagy megújulást jelentett be a Schleich játékmárka

2022 júliusától a schleich® a „where stories begin” (ahol történetek születnek) új küldetését foglalja magában, amely 87 éve örvendezteti meg a gyerekeket autentikus karaktereivel. Idén nyáron a schleich® új logóval, friss megjelenéssel és új weboldallal, valamint újratervezett, fenntarthatóbb csomagolással lepi meg fiatal és felnőtt rajongóit egyaránt.

Amikor a gyerekek kezükbe veszik a schleich figurákat és játékkészleteket, képzeletük láthatatlan, varázslatos világokba csöppen. Minden víziló, minden Tyrannosaurus Rex, minden lógófülű nyúl egy izgalmas, folyamatosan fejlődő történet kezdete. Azok a szülők, akik tanúi annak, hogy gyermekeik ezekkel a figurákkal játszanak, tudják, hogy a schleich márka több, mint egyszerű játék, inkább a történetek ihletforrása, amely felébreszti a mesélés örömét.

Ahol csak lehet, kerülik a műanyagot

Mindezek a szempontok 2022 júliusától még inkább előtérbe kerülnek a 87 éves játékmárka jelentős változásaival, amit a napokban jelentettek be világszerte.

A környezetvédelem és a fenntarthatóság jegyében ezentúl ahol csak lehet, kerülik a műanyagot, és újrahasznosított és újrahasznosítható anyagokkal helyettesítik. Ennek értelmében új, "zöldebb" csomagolást kapnak az ikonikus figurák.

A másik változás egy modernizált, egyszerűsített logó, amely a játékosság érzését kelti. A gondolatfelhő formáját idéző logó maga is a "Mi lenne, ha?" szellemére utal, amely az új márka középpontjában áll. A márka új szlogenje pedig – where stories begin (ahol történetek születnek) - az új márka lényegének rövid, emlékezetes kifejezése.

Repülő elefántok fantáziavilága

A legjobb történeteket a gyerekektől származnak: tündérek játszanak a sárban, elefántok tudnak repülni, cápák és tehenek a legjobb barátok.

"A gyerekek mindig új történeteket találnak ki, folyamatosan kísérleteznek, és képzeletükkel felfedezik a világot. Amikor a schleich figuráinkkal játszanak, azonnal elragadja őket a saját, privát univerzumuk. Idén nyártól kezdve még láthatóbbá és kézzelfoghatóbbá tesszük márkánknak ezt a magját" - magyarázza Dirk Engehausen, a Schleich GmbH vezérigazgatója. A schleich meggyőződése, hogy a jó játék 90 százalékban gyermek és tíz százalékban a figura.

A schleich weboldal is új külsőt kap 2022 júliusában - ahol a cég világszerte meghívja rajongóit, hogy osszák meg saját történeteiket, amelyeket a schleich figurákkal és készletekkel való játék ihletett.

Kapcsolódó cikkek

7 nagyszerű tipp, amelyek segítenek szembeszállni a stresszel a hétköznapokban

7 nagyszerű tipp, amelyek segítenek szembeszállni a stresszel a hétköznapokban

Gondolta volna, hogy a fülcimpánk nyomkodása is képes ellazítani?

7 nyomós érv, amiért megéri e-autóba fektetni

7 nyomós érv, amiért megéri e-autóba fektetni

Az e-autósok imidzse is kifogástalan a társadalom szemében.