Milyen forgószéket válassz? Íme, a legjobb tippek.

Számtalan szék létezik, a fotelektől és az irodai székektől a tojásszékekig és a klubszékekig. De mi is az a forgószék pontosan és miben különbözik más típusoktól?
Milyen forgószéket válassz? Íme, a legjobb tippek!

A forgószék olyan szék, amelyben az ülés elforgatható, anélkül, hogy a lábakat el kéne mozdítani hozzá. A kerekekkel ellátott forgószékek lehetővé teszik, hogy felállás nélkül mozgassuk a széket a munkaterületünkön. Tudjuk, hogy az irodákban éppen ezért elterjedtek - de hol érdemes még használni őket?

Nappali

A forgószék nagyszerű választás fotel helyett, hiszen ugyanolyan stílusos és hívogató beszélgetőhelyeket teremt, mint bármely hagyományos fotel. A klasszikus, vászonhuzatos forgószékek a hétköznapi, rusztikus hangulatú lakóterek tökéletes kiegészítői. Bár a forgószékek drágábbak, mint a többi irodai szék, hosszú távon pénzt takarítanak meg, mivel minimalizálják az olyan problémákat, mint a nyaki meszesedés, a rossz testtartás és a rossz keringés.

Munkahely

Nem meglepő, hogy a forgószékek az irodai környezet alapelemeivé váltak, praktikus kialakításuknak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy egyik tevékenységről a másikra válts, miközben rajtuk ülsz. A forgószékek kiváló alternatívát jelentenek az ügyfelek fogadásához vagy az egész napos íróasztal melletti munkához is.

Szabadtér

Képzeld el, hogy a reggeli kávét vagy egy esti pohár bort a verandán élvezel egy párnázott rattan forgórészben! A forgószékek többféle formában, méretben és kárpitozással kaphatók. Akár a modernebb, akár a klasszikusabb megjelenést részesíted előnyben, ezek az egyedülálló székek stílust és kényelmet kölcsönöznek a ház bármely terének.

Hálószoba

Hozz létre egy kellemes olvasósarkot úgy, hogy az ablak melletti sarokba helyezel egy forgószéket. Stílusos ülőhelyet teremthetsz a hálószobai mosdókagyló (hálószobai mosdókagyló mellé forgószék???) vagy íróasztal mellé is.

Szerző: Galambos Dániel

Kapcsolódó cikkek

Paradicsom a pálmák alatt: érintetlen szépséggel várnak a Maldív-szigetek

Paradicsom a pálmák alatt: érintetlen szépséggel várnak a Maldív-szigetek

Nincs is a bolygón nyaralóhely, ahol jobban kipihenhetnénk magunkat.

Már nem csak nassolni akarnak az emberek - Beszámoló a kölni ProSweets vásárról

Már nem csak nassolni akarnak az emberek

A jövő édességeinek annál már többet kell tudniuk, minthogy boldogságot okozzanak.

Jutalmazd meg magad!

Jutalmazd meg magad!

Kutatások bizonyítják, hogy hosszútávon is rendkívül fontosak azok a pillanatok, amelyekkel megjutalmazzuk magunkat egy-egy eredmény után.